Andijvieschotel

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de boter smelten in de koekenpan en bak het gehakt rul. Zet een pan met een laagjes water op en kook de andijvie een paar minuutjes ( niet te lang). Roer 2 -3 el uiensoeppoeder door het gehakt en schep er kleine blokjes Mon Chou door tot het een smeuiige massa is.Maak de aardappelpuree volgens de omschrijving op de verpakking klaar. Doe het gehakt in de ovenschaal, schep de goed uitgelekte andijvie erop en dek het geheel af met de aardappelpuree. Bestrooi het met de kaas en laat het in de oven goed doorwarmen.

Andijvieschotel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappel-andijvieschotel van Ilona
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvieschotel
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta-andijvieschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-andijvieschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-andijvieschotel van Ilona
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Andijvieschotel
45 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta-andijvieschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-andijvieschotel
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept