Bouillabaisse

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De uien in de olie stoven, en de gepelde tomaten en de stukken wortel toevoegen en mee laten bakken. Afblussen met de wijn en de vis, het laurierblad, de tijm, venkelzaad, peperkorrels en saffraan toevoegen. Dit ongeveer 15 min. laten koken. De vismoten uit de soep halen en warm houden. Het kookvocht zeven en hierin de mosselen en scampis gaar koken. De vis weer bijvoegen en garneren met peterselie

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept