Bouillabaisse

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan de olijfolie verhitten en de ui hierin fruiten. Prei en venkel toevoegen en meefruiten. Afblussen met water en het blaadje laurier en de peperkorrels en kruidnagel toevoegen. De soep bestrooien met zout, peper en saffraan en ca. 15 minuten laten koken. Knoflook, tomaat, vis, garnalen en peterselie in de pan doen en alles in 15 minuten gaar laten worden. Naar smaak nog wat zout en peper toevoegen.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept