Zeebaars Op Vel Gebakken Met Bouillabaissesaus

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bouillabaissesaus Stoof gehakte ui, prei, venkel en look in olijfolie. Voeg er de saffraan en tijm aan toe en bevochtig met de witte wijn en visfumet. Mix het geheel en giet er straalsgewijs de olijfolie in. Bewaar de saus best op kamertemperatuur. Garnituur Week de rozijnen in wat azijn, Snij de groenten voor deze garnituur in blokjes en stoof ze aan in olijfolie. Meng de basilicum, peterseliestengels, pijnboompitten, kappertjes en rozijnen. Bakken van de vis Bak de gekruide visfilets in olijfolie beginnend langs de velkant. Laatverder garen in de oven.

Zeebaars Op Vel Gebakken Met Bouillabaissesaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker


Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept