Bouillabaisse (vissoep)

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan olie verhitten en knoflook, ui en prei ca. 2 minuten fruiten. Tomaat, tomatenpuree en fond toevoegen en aan de kook brengen. Bouillontablet erboven verkruimelen. Laurier, tijm, sinaasappelschil en saffraan toevoegen en soep zachtjes ca. 15 minuten laten koken. Intussen kabeljauw en rouget barbet in blokjes snijden. Pernod en visblokjes toevoegen aan soep en ca. 5 minuten tegen de kook aanhouden. Laurier, tijm en sinaasappelschil verwijderen en soep op smaak brengen met peper en tabasco. Fruits de mer over vier borden verdelen en hierover hete soep scheppen.

Bouillabaisse (vissoep) is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept