Bouillabaisse

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit olie in grote pan en bak venkel en ui in 5 minuten goudbruin. Bak tomaten 3 minuten mee. Voeg visfond en zelfde volume aan water, saffraan, sinaasappelschil en bouquet garni toe, breng aan de kook en laat zachtjes koken gedurende 10 minuten. Verwijder sinaasappelschil en bouquet garni en pureer soep. Giet soep in schone pan. Voeg vis en mosselen toe en laat 5 minuten koken of zolang totdat vis zacht/gaar is en mosselen open. Gooi dichte mosselen weg. Voeg zout en peper naar smaak toe

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept