Bouillabaisse

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Alle groenten bakken in olijfolie dan tomaten en tomatenpuree toevoegen witte wijn,water,peper en zout en saffraan erbij Vis toevoegen(schoongemaakt)aan de kook brengen en een half uur zachtjes laten doorkoken dan passeren door grove zeef De massa door een passe vite draaien en de bouillon door een fijne zeef. De pasta uit de passe vite en de bouillon samenvoegen en 3 dl ricard toevoegen Reduceren en op smaak brengen

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept