Bouillabaisse

8
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Smelt de boter in een grote pan en bak de selderij en de ui tot de ui doorzichtig is. Voeg tomaten, knoflook, kruiden en worchestershiresaus toe. Voeg dan de kippenbouillon toe en stoof 2 uur. Voeg de aardappel toe en stoof nog 2 uur. Voef de wijn en tomatenspa toe en stoof nog 2 uur. Laat het gerecht afkoelen en zet het ′s nachts in de koelkast. Verwarm de saus en voeg dan na elkaar de vis en schaal- en schelpdieren toe. Laat het geheel sudderen totdat de vis, schaal- en schelpdieren gaar zijn.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept