Rouille : doe het brood in een kom en bedek het met water. 5 Min. laten staan, brood uitknijpen en in de keukenmachine doen met knoflook, chilipepers, eierdooiers, zout en peper. 20 Sec. pureren. Voeg met draaiende motor de olie in een langzame stroom toe. Overdoen in een serveerkom en afgedekt in de koelkast zetten. Bouillabaisse : doe de vissenkoppen, schalen van de garnalen en kreeft in een grote pan. Voeg wijn, water, ui, knoflook en laurierblad toe. Aan de kook brengen, 20 min. laten sudderen. Zeven, vocht wegzetten. Verhit olie in een grote pan. Voeg de prei, extra ui en knoflook toe. Afdekken en af en toe roerend 20 min. laten sudderen tot alles zacht, maar niet bruin is. Voeg tomaten, tomatenpuree, saffraan, laurierblaadjes, basilicum, venkelzaad, schil, peper en zout toe en roer alles goed door elkaar. Zonder deksel nog 10 min. koken, regelmatig roeren. Voeg de visbouillon toe, breng de soep aan de kook; al roerende 10 min. koken. Temper het vuur, voeg vis, kreeftenvlees en mosselen toe. Afgedekt 4-5 min. laten sudderen tot de mosselen opengaan (verwijder dichte mosselen). Voeg garnalen toe. Afgedekt 3-4 min. laten sudderen tot alles net gaar is. Verwijder sinaasappelschil en laurierblaadjes. Opdienen met stokbrood en een paar lepels rouille.