Bouillabaisse Van De Noordzee

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Stoof de groenten in de boter, doe de schelpdieren erbij tot ze openstaan. Haal de schelpdieren eruit. Doe de wijn en een flinke scheut visfumet bij het stoofvocht en de tomatenpuree of verse tomaten. Snij de vis in stukjes en doe 10 minuten voor serveren in de soep, samen met de saffraan, peper en een minimum aan zout. Even opkoken, dan de garnalen erbij en de schelpdieren (nu niet meer koken).

Bouillabaisse Van De Noordzee is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Witlofsoep met grijze garnalen
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met botersaus en handgepelde Noordzee-garnalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Aardappelen Met Noordzee-garnalen.
10-20 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept