Zoek
Hollandse Bouillabaisse
6
Langer dan 2 uur -
Smulweb.nl
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg gesorteerde stevige vis (schelvis
makreel
poon
zeepaling enz.)
2 eetlepels olie
3 schoongemaakte en kleingesneden uien
200 gr in plakjes gesneden worteltjes
2 schoongemaakte en in ringen gesneden preitjes
1 uitgeperst teentje knoflook
1 liter visbouillon
1 dl droge witte wijn
1 laurierblad
stukje foelie
5 geplette peperkorrels
4 in stukjes gesneden tomaat
zout en peper
1 eetlepels fijngehakte peterselie
150 gr gekookte mos
Bereiding
Roer de gekookte mosselen vlak voor het serveren door de soep en laat ze even meewarmen.
Hollandse Bouillabaisse is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Vissoep (soupe de poisson)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Hollandse roerbak met sperziebonen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept