Bouillabaisse

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm 0,5 dl. van de bouillon. Stamp de saffraandraadjes fijn en giet de hete bouillon erover. Fruit ui en knoflook glazig in de olie, voeg tomaatblokjes, tomatenpuree, suiker sinaasappelschil en laurierblad toe en schenk de bouillon erbij. Roer het saffraanvocht door de soep. Breng aan de kook en leg eerst de stevige vissoorten, mosselen en aardappelpartjes in de soep. Dek de pan gedurende 5 minuten af. Voeg de rest van de vis toe en laat alles nog eens 5 minuten koken. Verwijder de sinaasappelschil en dichte schelpen.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept