Bouillabaisse

1
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De ui aanfruiten in de olie, knoflook toevoegen, daarna de kruiderij, de tomatenpuree. Even smoren, daarna de stukjes vis toevoegen, alsmede kokende visbouillon. Voorzichtig nu koken tot alle vis gaar is, maar niet verpulverd. Zeven, serveren over stuk brood dat in het bord is gelegd, de vis apart.

Bouillabaisse is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marseillaise Van Kabeljauwfilets
30-60 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Snelle Bouillabaisse
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept