Zoek
Franse Vissoep
4
30-60 min -
Smulweb.nl
Soep
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 venkelknol
1 ui fijngehakt
1 teentje knoflook fijngehakt
1 eetlepel olijfolie
1 flesje Maggi Basis voor Tomatensoep
1 kruidenboeket (tijm
peterselie
laurier)
200 g zalmfilet in blokjes
200 g scholfilets in reepjes
200 g gekookte mosselen
100 g gepelde Hollandse garnalen
soepcro
Bereiding
1
Snijd de venkel in reepjes, bewaar het groen
2
Stoof de venkel, ui en knoflook in hete olijfolie tot ze zacht zijn
3
Schenk het flesje Maggi Basis voor Tomatensoep en 1,5 l water erbij, leg het kruidenboeket erin en laat 10 min. zachtjes koken
4
Haal het kruidenboeket uit de soep, leg de vissoorten erin en laat nog 5 min. heel zachtjes koken tot de vis gaar is
5
Bestrooi de soep aan tafel met het fijngehakte venkelgroen en croutons.
Franse Vissoep is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept