Franse Vissoep

4
30-60 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de venkel in reepjes, bewaar het groen
  • 2 Stoof de venkel, ui en knoflook in hete olijfolie tot ze zacht zijn
  • 3 Schenk het flesje Maggi Basis voor Tomatensoep en 1,5 l water erbij, leg het kruidenboeket erin en laat 10 min. zachtjes koken
  • 4 Haal het kruidenboeket uit de soep, leg de vissoorten erin en laat nog 5 min. heel zachtjes koken tot de vis gaar is
  • 5 Bestrooi de soep aan tafel met het fijngehakte venkelgroen en croutons.

Franse Vissoep is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise vissoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige vissoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept