Amuse; Doperwtensoepje Met Versierde Soepstengel

6
20-30 min -
Soep
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de ui glazig in olie voeg 3 dl bouillon,doperwtjes en de prei toe kook dit 20 min. op een laag vuur ondertussen het spek krokant bakken in de droge koekenpan af laten koelen op een plank tot kruimels hakken (het moet geen poeder worden) giet de soep door een zeef pureer de groenten tot een mousse de achtergebleven bouillon terug in de pan schenken aanvullen met de rest van de bouillon groentemousse toevoegen en flink roeren tot gewenste dikte binden de mosterd,room en munt op het laatst toevoegen even proeven,smaken verschillen! evt. peper en zout toevoegen de plakjes rosbief insmeren met de roomkaas de soepstengel hiermee omwikkelen (doe dit vlak voor het opdienen, anders wordt de stengel slap) leg ze naast elkaar bestrooi met bonenkruid

Amuse; Doperwtensoepje Met Versierde Soepstengel is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Oosterse spinaziesoep met kokosmelk
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Snelle kippensoep
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept
Soepstengels gewikkeld in parmaham
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amuse-slaatje met cranberrypaté
15 min-
Bekijk recept
Amuse americain
10 min Snack
Bekijk recept
Omelet amuse
25 min + 1 uur wachten -
Bekijk recept