Pollo Al Balsamico En Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kipfilets in plakken snijden en door bloem wentelen. In olie in ca 6 minuten lichtbruin bakken. Boter in stukjes tussen de kipfilet laten smelten. Nog 2 minuten bakken. Tomaten in stukjes snijden en toevoegen. Wijn er bij schenken (beetje voor beetje anders schrikt het kippetje) en zachtjes mee laten koken tot het meeste vocht verdampt is (ong 5 min.). Onder tussen de rissoto volgens de gebruiksaanwijzing bereiden. Basilicum in reepjes snijden. Vier borden verwarmen. De rissoto erop scheppen. Plakjes kip met stoofvocht erover heen scheppen. Balsamicoazijn erover sprenkelen, bestrooien met de basilicum.

Pollo Al Balsamico En Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con pollo
Bekijk recept
Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Leonardo Pacenti's pollo alla cacciatora
40 min
Bekijk recept