Risotto Met Lentegroente

1
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de olijfolie in een pan en voeg er het lente uitje aan toe.Bak het glazig, en voeg dan de rijst er aan toe laat deze ook glazig worden. Verkruimel de halve bouillontablet erbij en giet dan scheut voor scheut het kookvocht van de groente bij de rijst. Blijven roeren en als het droog dreigt te worden dan weer vocht toevoegen. Na tien minuten de geblancheerde groente toevoegen. 5 minuten later de gerookte kippenborst. Na 20 minuten is de risotto gaar en moet bijna droog maar toch smeuig zijn. Zet de pan uit en voeg dan de roomboter toe. Dit is al het vet wat je op een dag moet gebruiken. Ben je niet zo′n strenge lijnen dan kan je er nog een eetlepel parmenzaanse kaas over strooien.

Risotto Met Lentegroente is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met lentegroente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vispotje met lentegroente
30 min-
Bekijk recept
Rundersteaks Met Fetakaas Op Een Bedje Van Lentegroente
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentegroente-schotel Uit De Romertopf
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept