Risotto Met Kip,Broccoli En Kaas.

5
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de boter en roerbak de stukjes kip rondom lichtbruin. Neem uit de pan en verhit olie. Fruit hierin de uisnippers glazig. Voeg rijst en saffraan of kurkuma toe en roerbak tot alle korrels glanzen van de olie. Verwarm bouillon. Schenk een derde deel van de bouillon erbij en breng aan de kook. Draai het vuur lager en laat de risotto zachtjes koken tot het vocht is opgenomen, en voeg dan weer wat bouillon toe. Ga zo door tot de rijst gaar is en het vocht opgenomen ( 25 minuten) Voeg na 10 minuten de kip broccoli en de prei toe. De risotto moet een romig en vrij nat geheel zijn. Roer stukjes tomaat erdoor en breng op smaak met zout en peper. Geef kaas erbij.

Risotto Met Kip,Broccoli En Kaas. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept