Verhit wat olie en bak de kabeljouwfilet, de inktvis en de poon gedurende 2 minuten. Zet even weg. Verhit nog wat olie en fruit de uit met de knoflook tot het zacht is. Bak dan de tomaten mee. Voeg daarna de rijst toe en bak deze ook 2 minuten mee. Doe de vis erbij en voeg de visbouillon, de wijn en de saffraan toe.Roer alles goed door. Voeg de mosselen toe (nu pas want anders breekt de schelp mischien) en kook het geheel niet te hard gedurende 30 minuten. De bouillon moet zijn opgenomen. De rijs mag wel wat vochtig zijn. Haal de pan van het vuur en laat 5 minuten afgedekt staan. Voeg naar smaak zout en peper toe. Roerbak de gama's totdat zij licht roze zijn. Neem een mooie grote school en leg daar de paella op. Garneer met peterselie. Leg de gamba's er boven op. Laat de poten uitsteken, dat staat spectaculair. Snijd de limoen in schijfjjes en leg die erop.