Risotto Met Kippelever

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

-fruit de uitjes in de olie en boter -voeg de niet gewassen rijst toe en al kerende mee bakken tot de rijst lichtgeel is -de hete bouillon erbij, flink aan de kook brengen en daarna met het deksel op de pan zachtjes 20 min laten koken -verhit de olie in een pan en bak de levertjes, gekruid met peper en zout, lichtbruin -de levertjes met braadvocht door de gare rijst mengen -afproeven en zonodig nog wat bijkruiden -overdoen in een warme schaal en de geraspte kaas erover strooien

Risotto Met Kippelever is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kippelever Met Komkommer
20-30 min -
Bekijk recept
Kippelever In Kerriesaus
10-20 min -
Bekijk recept
Istanbul-Pilavi
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippeleverprutje Van Ons Oma
20-30 min -
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept