Groene Risotto

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in de braadpan. Bak de rijst 3 minuten zachtjes tot de korrels glanzen. Voeg de wijn en 600 ml. water toe en breng het op middelmatig vuur aan de kook. Laat de rijst onafgedekt 20 minuten zachtjes koken. Af en toe roeren. Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes. Voeg de pesto, paprika, doperwten en de helft van de kaas toe aan de rijst. Warm het al roerend nog 5 minuten. De risotto is klaara als het vocht bijna is opgenomen. Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in reepjes. Verdeel de risotto over 4 borden. Strooi de bosuit erover.Aan tafel bestrooien met de rest van de kaas en wat vers gemalen peper.

Groene Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept