Maak de Finesse vis-dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de knoflook in kleine stukjes. Verhit de boter in een pan met een dikke bodem. Fruit de knoflook 1 minuut in de boter. Voeg dan de rijst toe en schep alles om tot de rijst glanst. Schenk 3/4 van de hete bouillon bij de rijst. Draai het vuur laag. Snijd 75 gram zalm in brede repen. Als de rijst de bouillon bijna heeft opgenomen voeg je de vis-dillesaus, de rest van de bouillon en de repen zalm toe. De rijst is na ca. 20-25 minuten gaar als bijna alle bouillon door de rijst is opgenomen. Risotto moet een dikke soepachtige massa zijn. Als de rijst te vochtig is, kun je de vlam even hoger zetten en alles voorzichtig omroeren. Schep als de rijst gaar is de room door de risotto. Snijd de resterende gerookte zalm in repen. Hak de dille fijn en rasp ook de schil van de citroen, zonder het wit van de schil mee te raspen. Garneer de risotto met gerookte zalm, gehakte dille en citroenrasp. Serveer meteen!
Risotto Met Zalm En Dille is een recept van Smulweb.nl