Pompoenrisotto Met Braadworstjes.

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 225 C of gasoven stand

5. Pompoen van schil snijden en vruchtvlees in blokjes snijden. Vruchtvlees in ca 15 minuten in oven op bakplaat roosteren. Ui pellen en snipperen. In braadpan helft van boter verhitten. Ui in ca 2 minuten fruiten. Risottorijst toevoegenen ca 1 minuut meebakken. 750 ml water en bouillontablet bij rijst voegen en aan kook brengen. Onafgedekt zachtjes laten koken tot vocht is opgenomen. Intussen in koekenpan resterende boter verhitten. Braadworstjes in ca 8 minuten gaar en bruin bakken. Pompoenblokjes en room door rijst roeren en ca 3 minuten meeverwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Risotto serveren met braadworstjes.
Voorbereiding
stijd ca 30 minuten.

Pompoenrisotto Met Braadworstjes. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gepofte waspeen met gegrilde braadworst
30 min-
Bekijk recept
Pasta met spinazieroomsaus en kruidige worst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot met Catalaanse worst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linzenschotel met Catalaanse braadworstjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pompoenrisotto met champignons
70 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto met salie en Parmezaan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoenrisotto
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto
20-30 min -
Bekijk recept