Biefstuk Peterselierisotto

4
0-10 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Schil en snipper de uien. Breng de bouillon aan de kook. - Smelt 50 g boter in een kookpan. Fruit de uien glazig. Voeg de rijst toe, roer om. - Giet de bouillon en de wijn bij de rijst. Doe het deksel op de pan. Laat 15 min. sudderen. Roer niet om. - Spoel de peterselie, knijp het water uit. Hak fijn en doe onder de rijst - Geef er de parmezaanse kaas apart bij.

Biefstuk Peterselierisotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tarbot met slaatje van rauwe courgettes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tong met peterselierisotto
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk Met Peterselierisotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrierisotto Met Champignons
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept