Vegetarische Risoto

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel en snipper de ui. Smelt de boter/margarine in een pan en bak hierin de ui glanzig. Voeg de risottorijst toe en laat de korrels, onder voortdurend roeren, enkele minuten meebakken op een niet te hoog vuur. Voeg beetje bij beetje de bouillon toe en roer de risottorijst regelmatig om tijdens het koken gedurende ca. 20 minuten. Roer de laatste paar minuten Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden erdoor en laat goed verwarmen. Schep op het laatste moment de rucola, waarvan de blaadjes eventueel kleiner worden gesneden, door de risotto. Verdeel de risotto over de borden en bestrooi met versgemalen peper.

Vegetarische Risoto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risoto met scampi’s en parelhoen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
RISOTO AI FRUTTI DI MARE.
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met kreeft en lamsoor
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Risotto
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept