Risotto Met Pompoen Uit Venetie

4
20-30 min -
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie en een derde deel van de boter in een pan. Doe er de takjes rozemarijn, de teen knoflook, en de pompoen bij. De pompoen geeft vanzelf vocht af dus je hoeft er geen water bij te voegen. Stoof alles ongeveer 20 minuten. De pompoen moet tot pap zijn gekookt. Verwijder de takjes rozemarijn en de teen knoflook. Verhit in een andere grote pan de helft van de resterende boter en bak hierin de ui zacht. Voeg de rijst toe en roerbak die een paar minuten. Voeg wat van de bouillon toe en vervolgens het pompoenmengsel. Roer nu geleidelijk de rest van de bouillon door tot alle bouillon is opgenomen door de rijst. Roer zo nu en dan om te voorkomen dat de risotto aanzet. Haal de pan van het vuur, roer de rest van de boter en de parmezaanse kaas door de risotto. Strooi er de gehakte rozemarijn over.

Risotto Met Pompoen Uit Venetie is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

RISOTTO UIT VENETIE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
RISOTTO UIT VENETIE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sarde In Saor (sardines In Zuur) Venetiaanse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept