Stoof een uitje aan en voeg de risotto rijst toe. Voeg bij de rijst een beetje mosselvocht, witte wijn en water toe. Als de rijst al het vocht heeft opgenomen blijf je de rijst beetje bij beetje bevochtigen tot dat de rijst al dente is. Schil de gele paprika en leg hem op een bakplaat. Besprenkel met olijfolie en laat in de oven (150?C) garen. Als de paprika gaar is, mix je hem met een beetje olijfolie. Voeg het mengsel toe aan de risotto zodat je een gele paprikarisotto krijgt. Stort de risotto uit op een bakplaat en laat hem nu volledig afkoelen. Leg de kabeljauw in een ingevette ovenschaal, besprenkel hem met mosselvochten witte wijn, voeg er nog een beetje kruiden aan toe en laat hem afgedekt in de oven garen. Snij ondertussen de tomaten in kleine blokjes en haal de mosselen uit de schelp. Laat de gegaarde kabeljauw ook even afkoelen. Snij hem daarna heel fijn en meng met een fijngesneden uitje, tomatenblokjes, garnaaltjes en mosselen. Kruid de salade met peper, zout, olijfolie, balsamico-azijn en citroensap. Laat het overige mosselvocht nu nog even inkoken en voeg er een scheutje room aan toe. Maak met de afgekoelde risotto nu de hamburgers. Bloem ze langs beide kanten en bak ze in de pan. Voeg bij de saus op het allerlaatste een lepeltje pesto.
Salade Van Kabeljauw, Garnalen En Mosselen Op .............. is een recept van Smulweb.nl