Risotto 2.

4
30-60 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Het vlees bestrooien met zout en peper.In een braadpan de margarine verhitten.Hierin vlees en ui lichtbruin bakken.Het kerriepoeder erdoor roeren.De rijst toevoegen en onder af en toe omscheppen goudgeel bakken.De bouillon erdoor roeren.Met het deksel op de pan 20 min. zachtjes laten koken.Voeg paprika, tomaat, doperwten en ham toe en laat het door en door heet worden.Breng het op smaak met zout, cayennepeper en strooiaroma.

Risotto 2. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept