Chicken Risotto

0-10 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

N a large skillet, melt half the butter. Cook chicken chunks in it, stirring often, until browned. Remove and set aside. Reduce the heat to medium and add the remaining tablespoon melted butter or margarine. Add rice and veggies, and cook until rice is browned, stirring constantly. Stir in broth, soup, and black pepper. Heat to boiling, then reduce heat to low and cook 15 minutes, covered (but stir occasionally). Stir in peas and reserved chicken. Cover again, and cook another 5 minutes, or just until rice is tender and liquid is absorbed.

Chicken Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Wokbroccoli hoisin met zoete kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled chicken met oregano en sinaasappel
190 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kung Pao chicken
30 min-
Bekijk recept