Risotto Met Zalm En Artisjokbodems

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- bak de ui in de olijfolie - voeg de rijst toe en schep deze goed door de olie, zodat deze glazig wordt, voeg eventueel wat extra olie toe - vervang de op de verpakking aangegeven hoeveelheid water door een mengsel van witte wijn en groentebouillon, verhouding 1:1, voeg dit vervolgens toe aan de rijst en breng dit geheel aan de kook, zet dit vervolgens op een laag pitje en laat het gaar koken - haal de pan van het vuur, schep de zalm door de risotto en breng het geheel op smaak met italiaanse kruiden - leg de artisjokkenbodems in de ovenschaal, schep het zalm-risottomengsel over de artisjokkenbodems heen en bedek het geheel het een stevige laag kruidenkaas - zet dit geheel in de oven totdat de kaas zacht is

Risotto Met Zalm En Artisjokbodems is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Slaatje van zalm en artisjokken
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Artisjoksalade met grote garnalen
1u10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroosterde artisjok
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept