Risotto Vegano.

10-20 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak inmiddels de in kleinere stukjesgesneden kipnee in wat olie. Voeg daarbij de gewassen (en kleingesneden) prei en de kruiden en laat dit in zo′n 4 minuten gaar worden. Laat de laatste 3 minuten de in stukjes gesneden bleekselderij meebakken. Roer het groetenmengsel door de rijst als deze gaar is.

Risotto Vegano. is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Italie: Risotto Vegano
20-30 min -
Bekijk recept
Italie: Risotto Vegano
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept