Risotto Tosca

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ui,wortel,selderie fruiten.Alle vlees toevoegen en aanbraden. Tomatenpuree en iets van de hete bouillon toevoegen, zout-peper-briesje nootmuskaat erbij en 30 minuten, bedekt, laten sudderen. Risotto toevoegen,alles goed mengen en met een soeplepel de bouillon er voorzichtig bijschenken.Als de risotto beetgaar is,de kaas door roeren,eventueel ook een klontje boter.

Risotto Tosca is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Tosca Taart
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept