Risottocakes Met Courgette

4
30-60 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak sjalot en knoflook in circa 3 minuten in 1 el olie. Bak tijm en rijst circa 2 minuten mee. Schenk de bouillon erbij en laat de rijst onder regelmatig roeren gaar worden in circa 20 minuten. Voeg de laatste 8 minuten de courgette toe. Roer van het vuur af de kaas en de basilicum erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Vorm van het rijstmengsel 8-10 ronde schijven met een vochtige hand.Druk de schijven rondom in de bloem. Verhit 2-3 el olie in een koekenpan en bak de cakes hierin aan elke kaant 3-4 minuten.

Risottocakes Met Courgette is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottocakes
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Risottokoekjes Met Courgette En Basilicum-mayonaise
30-60 min -
Bekijk recept