Groene Risotto

4
20-30 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Los het bouillontablet op in 6 dl water. Was de bieslook en knip hem fijn. Verhit de boter in een pan en gruit de bieslook ca. 1 minuut. Voeg de risottorijst toe en roer ca. 3 minuten tot de rijst gaat glanzen. Voeg al roerend scheutje voor scheutje de bouillon toe en kook de rijst in ca. 25 minuten gaar. Voeg de laatste 10 minuten de tuinerwtjes toe. Was de basilicum en peterselie en hak de blaadjes fijn. Schep de kruiden en de pesto door de risotto Schaaf de kaas in grove flinters en garneer de risotto ermee. p.p. ca. 355 Kcal/1490kJ

Groene Risotto is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept