Zoek
RISOTTO UIT VENETIE
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g rijst
panklaar - 1ui
fijn - 2 e olie - 1 glas witte wijn - 500 ml kippenbouillon - 50 g champignons in plakjes - 1 e olie - 150 g kippenlevers
in kleine stukjes - 1 e boter - 50 g gekookte ham in kleine blokjes gesneden - 50 g parmezaanse kaas - peper -
Bereiding
1
Bak ui glazig in olie en bak rijst even mee.
2
Voeg wijn en bouillon toe en breng snel aan koken.
3
Laat rijst in 20-25 min. gaar worden.
4
Smoor in die tijd de champignons in 1 e olie en bak erna de kippenlevertjes bruin.
5
Voeg ham toe en laat nog even stevig bakken.
6
Meng de champignons, ham en kippenlevertjes door de gare rijst.
7
Roer kaas erdoor en proef hoeveel zout en peper erdoor moeten.
RISOTTO UIT VENETIE is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Risotto Met Pompoen Uit Venetie
20-30 min -
Bekijk recept
RISOTTO UIT VENETIE
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Sarde In Saor (sardines In Zuur) Venetiaanse Specialiteit
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept