RISOTTO UIT VENETIE

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak ui glazig in olie en bak rijst even mee.
  • 2 Voeg wijn en bouillon toe en breng snel aan koken.
  • 3 Laat rijst in 20-25 min. gaar worden.
  • 4 Smoor in die tijd de champignons in 1 e olie en bak erna de kippenlevertjes bruin.
  • 5 Voeg ham toe en laat nog even stevig bakken.
  • 6 Meng de champignons, ham en kippenlevertjes door de gare rijst.
  • 7 Roer kaas erdoor en proef hoeveel zout en peper erdoor moeten.

RISOTTO UIT VENETIE is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto Met Pompoen Uit Venetie
20-30 min -
Bekijk recept
RISOTTO UIT VENETIE
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sarde In Saor (sardines In Zuur) Venetiaanse Specialiteit
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept