Ketan Gula Klappa

20-30 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de ketan als rijst gaar.Voel of proef of de ketan inderdaad gaar is en haal van het vuur af. Verdeel de ketan in puddingschaaltjes (niet te vol) en strooi er eerst wat basterdsuiker op.De suiker smelt en verspreidt zich dan goed.Vervolgens er wat kokos overstrooien.Eet dit bij de koffie of de thee.

Ketan Gula Klappa is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Sambal klappa
Bekijk recept
Ketan Gula Klappa
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ketan Goela Klappa
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Klepon
35 min -
Bekijk recept
Tape Ketan Itam ( Zwarte Ketan Rijst - Gegiste Kleefrijst)
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Wadjik Ketan
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept