Indische Roerbak Met Mie En Garnalen

2
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gele paprika in kleine reepjes snijden, rode ui grof snijden en de prei in ringen snijden. Water aan de kook brengen voor de mie. Olie in de wok verwarmen vervolgens de tauge, paprika, prei en rode ui op hoog vuur wokken. Na 4 minuten scheutje sojasaus toevoegen. Als de groente goed heet is de garnalen toevoegen en enkele minuten meewokken. Mie ondertussen laten wellen in het gekookte water. Als de mie klaar, water afgieten. Je indische maaltijd is klaar om opgegeten te worden.

Indische Roerbak Met Mie En Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept