Warm de oven voor op 200 graden.Neem het vlees uit de marinade, dep ze wat droog en leg het op een rooster boven het midden van de oven.Plaats hieronder een braadslede met een bodem water.Laat 25 minuten bakken.Neem het vlees uit de oven en wentel de repen opnieuw door de marinade.Leg ze dan met de onderkant naar boven en laat ze weer, nu bij een temperatuur van 180?C, 25 minuten bakken.Bewaar de marinade voor een saus.Neem het vlees uit de oven als er geen sap meer uit komt en smeer de repen zorgvuldig met honing in.Snij het vlees dwars op de vezel in schuine plakken en leg die netjes, dakpansgewijs op een warme schaal.Verwarm het restant van de marinade, voeg nog wat water of bouillon toe en eventueel zout en bindt de saus iets met het aardappelmeel, dat met 1 eetlepel water is aangelengd.
Geroosterd Roodgekookt Varkensvlees is een recept van Smulweb.nl