Snijd de varkenshaas in 12 stukjes. Meng de zwarte peper, de honing, het citroensap en de ketjap. Voeg de vleesttukjes aan het honingmengsel toe en laat ze 10 tot 20 minuten marineren (als ze niet direct worden bereid: in de koelkast, anders erbuiten). Halveer de paprika′s, verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika′s elk in 4 stukjes. Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Haal het vlees uit de marinade, bewaar de marinade. Rijg het vlees met de stukjes paprika aan 2 lange spiezen en rooster ze in ca. 10 minuten onder de grill rondom bruin en gaar. Breng de ondertussen de marinade met de vleesbouillon aan de kook. Leng het aardappelzetmeel aan met 1 el. water, roer dit door de saus. Nog een paar minuutjes doorkoken. Leg de spiezen op 2 borden en schep de saus erover.
Spies Van Varkenshaas Met Honing-Ketjapsaus is een recept van Smulweb.nl