Kedgeree

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak de ui in wat vloeibare margarine glazig, voeg de knoflook uit de pers toe. Doe vervolgens de rijst erbij en roer tot alle rijstkorrels glanzen. Voeg de visfond aangelengd met water toe, de garam marsala en de koenjit en laat de rijst in plm. 15 minuten gaar koken op laag vuur op een vlamverdeler. Voeg dan de in stukjes geplukte makreel,2 eieren, de sambal, flink wat peterselie en het limoensap toe. Maak op smaak met nog wat peper en eventueel nog wat zout. Roer er nog een scheut vloeibare margarine door en warm de kedgeree nog even goed door. Schep de kedgeree op borden en garneer met gehakte peterselie, gehakt ei, vliespinda′s en gebakken uitjes.

Kedgeree is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Kedgeree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Kedgeree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kedgeree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree met makreel
Bekijk recept
Kedgeree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kedgeree
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept