- Was intussen het vlees, dep het droog en snijd het in reepjes.
- Was de groenten en maak ze schoon.
- Snijd de paprika′s in reepjes, de uitjes in ringen en de selderij in plakjes.
- Maak de knoflook en de gember schoon en snijd ze fijn.
- Haal de paddestoelen uit het water en snijd de harde steel eraf.
- Was de paddestoelen onder de kraan, dep ze droog en snijd ze in zeer dunne reepjes.
- Verhit de olie in een wok.
- Bak hierin de noten tot ze gaan geuren en haal ze dan uit de wok.
- Bak het vlees al omscheppend in de rest van de olie gaar.
- Voeg de groenten, de knoflook en de gember toe en bak ze knapperig.
- Blus met sojasaus en rijstwijn, breng het gerecht op smaak en laat het al roerend nog 3 minuten bakken (voeg eventueel nog wat water toe).
- Verdeel het vlees over de borden en strooi er de noten over. "},"recipeYield":"4 "}