Fijne Kippenragout Met Gele Rijst

6
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Vervolgens neem je de kip uit de bouillon en je gaat het vlees in stukjes verdelen. Nu hebben we nodig: 40 gr. margarine 40 gr. bloem citroen snufje suiker een pot grote asperges of een pondje verse geblancheerde 250 gr. champignons aangezet. De saus: hiervoor smelt je de boter met de bloem erbij, even aanzetten en dan doe je de bouillon erbij en laat je het geheel tot een mooie saus binden. Dan breng je het op smaak met citroen en een beetje suiker. Daarna mag je de stukjes vlees door de saus gaan mengen net als de asperges (in stukken) en de champignons. En dan nu alles lekker met elkaar in de pan verwarmen, hmmm. De rijst kan afgekookt worden en met wat boter en kerrie gemengd is de rijst heerlijk op smaak.

Fijne Kippenragout Met Gele Rijst is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bladerdeeghapjes met champignons en rivierkreeften
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept