Kerrieschotel Met Zilvervliesrijst En Komkommersla

4
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kerrieschotel van varkensvlees: Leg het vlees in een pan met het gemberpoeder en de kaneel. Giet er zoveel kokend water op dat alles net onder staat en laat het en half uur op laag vuur trekken. Fruit in een grote pan de ui en knoflook aan en roe er de koenjit en de kerrie doorheen. Voeg het varkensvlees en 2 koppen van het kookvocht toe en schep alles goed om. doe de stukje citroenschil erbij en laat alles boven laag vuur, zonder deksel op de pan, pruttelen tot het vlees gaar is. Roer ten-slotte het zakje santen door de saus. Komkommersla: Vermeng de yoghurt met peper, zout en karwijzaad naar smaak. Schil de komkommer en snijd hem in schijfjes. Meng de komkommer door de yoghurt.

Kerrieschotel Met Zilvervliesrijst En Komkommersla is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Lekkerbekjes met pittige komkommersla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissticks met komkommersla en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pitaburgers met fruitsalsa
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
komkommersla met feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pikante ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse Kerrieschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept