Pilavpastei

4
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden rooster de paprika's boven een gasvlam zwart, verpak ze in een plastic zak en laat ze 5 min. Liggen trek er de velletjes af , verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in repen verhit 20 gr boter en fruit de knoflook en de helft van de uit glazig voeg het gehakt toe en roerbak het rul en bruin breng op smaak met zout en cayennepeper rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan smelt 20 gr boter en fruit de rest van de ui in 5 min voeg de rijst toe en roerbak die tot de korrels glazig zijn voeg de bouillon toe en breng alles aan de kook laat de rijs in ca 15 minuten garen schep er de pijnboompitten dor smelt de rest van de boter in een pannetje bestrijk een ovenschaal; en alle deegvellen dun met de gesmolten boter bekleed de schaal met 6 deegvellen; laat de randjes er overheen hangen verdeel er laagjes rijs, gehakt paprika over eindig met een rijstlaag dek het gerecht af met de resterende deegvellen bak de pastei in de oven in ca. 30 min. knapperig

Pilavpastei is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker