Zalmmoot Met Bleekselderij

1
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen. Snijd de bleekselderij in partjes van 1 cm breed en kook ze licht in weinig water. Strooi naar smaak peper en zout over de zalmmoot en bak hem zachtjes gaar in zijn eigen vet, of gebruik een theelepel olijfolie. Maak een mespunt boter heet in de pan en roer daar een theelepel bloem door. Blus het geheel al roerend met een juslepel melk tot een dun sausje en voeg een snippertje zout en wat bieslook toe, schep de saus over de bleekselderij.

Zalmmoot Met Bleekselderij is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmpakketjes met mie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met dille
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot, saus met bladpeterselie en taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmmoot met tamarinde-ketjapsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept