Gebakken Zalmmoot Met Komkommer-Yoghurtsaus

2
20-30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pel de ui en de knoflook en snipper ze fijn. Halveer het pepertje, verwijder desgewenst de zaadjes en snijd hem in smalle reepjes. Maak de coutgette schoon en snijd hem in stukken. Giet de tomaten af en snijd ze in grove stukken. Spoel de bonen af in een vergiet en laat ze uitlekken. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflooksnippers zachtjes goedbruin. Voeg de Spaanse peper en de courgette toe en bak die even mee. Roer de stukken tomaat, de uitgelekte bonen, de rozijnen en zout en peper naar smaak erdoor en laat alles afgedekt zachtjes in ca. 15 min. door en door heet worden; roer af en toe. Rooster intussen de geschaafde amandelen in een droge koekepan goudbruin; laat ze op een bord afkoelen. Roer de dille door de yoghurt. Neem het bonenpotje van het vuur en roer de dilleyoghurt erdoor. Strooi de geroosterde amandelen erover.

Gebakken Zalmmoot Met Komkommer-Yoghurtsaus is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Visburger met komkommer-yoghurtsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Taco's met rundvlees
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken speklapjes met komkommersalade
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktballen met yoghurtsaus en Marokkaanse couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept