Vissouvlaki Bbq

4
10-20 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

•Spoel de vissoorten en snijd de zalm en de heilbot in mooie blokken van gelijke grootte •Prik de vis om en om aan spiesen en leg ze in een schaal •Pel en pers de knoflook •Hak de blaadjes van de oregano grof • Meng voor de marinade de olijfolie met het citroensap, de knoflook en de oregano. Breng op smaak met zout en peper • Schenk de marinade over de visspiesen en laat ze afgedekt ca. 4 uur in de koelkast staan • Rooster de visspiesen op een stuk ingevet aluminiumfolie en op een niet al te hete barbecue gaar. Bestrijk de visspiesen regelmatig met marinade

Vissouvlaki Bbq is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
BBQ aardappelspies
50 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vissouvlaki, frites & koolsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept