Kook de rijst volgens de beschrijving op de verpakking. Voor dit gerecht kunt u bijv. Basmatirijst gebruiken, maar zilvervliesrijst is ook erg lekker. Bak je stukjes kipfilet in olijfolie aan. Doe een pak bamigroenten (?400 gr)erbij, en houd de tauge nog even apart. De gesneden champignons apart bakken, zonder olie, in een koekepan met anti-aanbaklaag. Als het klaar is, voeg je de champignons bij de rest van de kip en bamigroenten. Roer goed de inhoud van een blik geconcentreerde champignonsoep erbij, zonder water toe te voegen. Het pakje Boursin (naar smaak) toevoegen en het rustig laten smelten onder goed doorroeren. Als laatste voeg je de tauge erbij en na een minuutje is de Kip Boursin klaar. Tips: Als je de saus te dik vindt, een scheutje melk verdunt de saus. In plaats van kipfilet kan je ook kalkoenfilet gebruiken. Of de champignons vervangen door kastanje-champignons of oesterzwammen.
Kip Boursin Met Rijst is een recept van Smulweb.nl