Potjiekos

4
Langer dan 2 uur -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bak het vlees aan alle kanten bruin en voeg dan de soep, de bloem en de kruiden toe. Verwarm de appelsap met de wijn en giet dit over het vlees. Breng het geheel weer aan de kook en laat het op een zacht vuur zo′n 3 a 4 uur pruttelen. Doe alle groenten bovenop het vlees en laat dit nog een 1/2 uur verder pruttelen. Maak ondertussen een zacht deeg met het bakmeel, zout en de melk. Duw dit een beetje uit en leg dit in de pan bovenop het vleesmengsel en de groenten. Doe de deksel op de pan en laat het geheel nog een 1/2 uur doorpruttelen zonder het deksel van de pan te halen.

Potjiekos is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Potjiekos
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Potjiekos
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept