Provencaalse Garnalen

30-60 min -
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de ui fijn, snijd de look in kleine stukjes, haal de zaadlijsten weg uit het pepertje en hak dit ook fijn.
  • 2 Verwarm de olijfolie in een kookpot en fruit hierin de ui en de look tot die glazig worden.
  • 3 Voeg de tomaten, piment, wijn, laurierblad en de gemalen peper toe. Laat dit ongeveer dertig minuten stoven.
  • 4 Meng vlak voor het opdienen de garnalen door de saus en verwarm alles zachtjes gedurende een paar minuten.
  • 5 Dien warm op, rijkelijk bestrooid met gehakte peterselie.

Provencaalse Garnalen is een recept van Smulweb.nl

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept