Zoek
Provencaalse Garnalen
30-60 min -
Smulweb.nl
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
- 400 gr gepelde roze garnalen
1 groot blik gepelde tomaten (400 gr)
1 klein pikant rood pepertje (piment)
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
2 dl droge witte wijn
2 el olijfolie
1 laurierblad
zwarte peper van de molen
2 el gehakte peter
Bereiding
1
Hak de ui fijn, snijd de look in kleine stukjes, haal de zaadlijsten weg uit het pepertje en hak dit ook fijn.
2
Verwarm de olijfolie in een kookpot en fruit hierin de ui en de look tot die glazig worden.
3
Voeg de tomaten, piment, wijn, laurierblad en de gemalen peper toe. Laat dit ongeveer dertig minuten stoven.
4
Meng vlak voor het opdienen de garnalen door de saus en verwarm alles zachtjes gedurende een paar minuten.
5
Dien warm op, rijkelijk bestrooid met gehakte peterselie.
Provencaalse Garnalen is een recept van
Smulweb.nl
Dit vind je misschien ook lekker
Nasi met garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Olijfolie met Provencaalse aromas
Bekijk recept
Provençaalse velouté met mosselen
35 min
Bekijk recept
Provençaalse ratatouille
Bijgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept